Dalhousie Land, University of Edinburgh

The project comprised of the alteration and refurbishment to the third floor of Dalhousie Land to house The University of Edinburgh’s HR department.

We aligned the space which was previously separated over two floors to create a large open plan office. Glazed partitions were installed to create meeting rooms, lit with the use of integrated RGB LED’s.

The project took place on the third floor of a multi-occupied university building in the centre of Edinburgh. Surrounding floors remained fully operational throughout with the works being carefully co-ordinated to ensure continuity of the surrounding businesses.

Client

The University of Edinburgh

Location

Dalhousie Land

Duration

11 weeks

Dates

Oct 19 - Jan 20

Date

January 28, 2020

Category

Projects